Silverringar

https://www.milasilver.se/ringar/silverringar/

SILVERRINGAR FÖR VARDAGEN OCH FRAMTIDEN

Du har säkert en silverring som du bär eller ha burit i vardagen under många år.
En ring i äkta silver är användbar och passar till allt. Ringen formar sig med tiden efter ditt finger och blir en del av dig. Detta är några av anledningarna till att vi på Mila Silver älskar silverringar! 
 
På Mila Silver hittar du ett unikt sortiment handtillverkade silverringar i tidlös design. 
I sortimentet finns smala enkla silverringar som du kan kombinera, snygga vardagsringar och stora statement-ringar.
Vi har sedan starten sålt silverringar som du kan kombinera och variera. Genom att kombinera ringar i olika bredder och modeller skapar du en personlig och unik look. I kategorin Ringkombinationer hittar du färdiga ringkombinationer som vi rekommenderar och som du kan variera och förändra över tid.

Nedan följer ett urval av våra silverringar.



Kanske har du en silverring som du alltid bär. Den där ringen som bara måste vara på. Just den ringen håller sig alltid vit och fin. De är dem där andra ringarna, som ligger i ditt smyckeskrin eller på ett litet fat i badrummet som behöver putsas. Eller hur?
Silverringar håller sig nämligen som finast när de är i bruk. Ringar som bara bärs ibland behöver putsas upp före användning eftersom silver oxiderar av luft och väta. Att putsa upp en silverring är en enkel match. Har ringen slät yta räcker det oftast med en putsduk. Har ringen många fina detaljer eller en mattslipad yta är silverputsmedel (silverdopp) att föredra. Du doppar silverringen några sekunder och sköljer sedan av den med vatten. Skinande resultat på ett kick!
Tänk på att förvara silverringarna du inte dagligen använder i en lufttät påse eller i ett tätt smyckeskrin. Den fuktiga badrumsmiljön är inte att föredra.


Historisk fakta
Människor i alla kulturer och i alla åldrar bär ringar. Ringen är det smycke som kanske har störst kulturell betydelse. Ringen kan vara en symbol för giftmål, klass, tillhörighet eller som modeaccessoar. I den senare kategorin finns det en uppsjö av olika ringmodeller.