Silverringar

https://www.milasilver.se/ringar/silverringar/

KÖP RINGAR I SILVER ONLINE

Mila Silver erbjuder ett unikt sortiment handtillverkade silverringar i tidlös design. En silverring blir vackrare ju mer den används och den formar sig efter ditt finger. Våra silverringar finns i en mängd olika utföranden. Från smala enkla silverringar till stora statement-ringar.
Vi har sedan starten sålt silverringar som du kan kombinera och variera. Kombinationsringar är idag en trend som har kommit för att stanna. Genom att kombinera ihop ringar i olika bredder och modeller skapar du en personlig och unik look.
Att kombinera en silverring med en guldring är idag långt ifrån fel. Att blanda olika metaller gör din ringkombination levande och personlig.

Är du osäker på vilken storlek du ska välja? Besök Mila Silvers storleksguide för ringar.
Kom ihåg att du alltid har rätt att byta eller lämna tillbaka en ring som inte passar.
Ringkombination
Ringkombination i silver och guldpläterat silver.


kombinationsringar

Skapa en personlig och unik ringkombination med våra smala
kombinationsringar i silver och 18k. guldpläterat silver


 
Foto: Pernillas Interiör
Happy ring + 3 in One Knot ring

https://www.milasilver.se/ringar/mila-full-moon-ring.html
Mila Full Moon ring
Silverringar - skötselråd
Kanske har du en silverring som du alltid bär. Den där ringen som bara måste vara på. Just den ringen håller sig alltid vit och fin. De är dem där andra ringarna, som ligger i ditt smyckeskrin eller på ett litet fat i badrummet som behöver putsas. Eller hur?
Silverringar håller sig nämligen som finast när de är i bruk. Ringar som bara bärs ibland behöver putsas upp före användning eftersom silver oxiderar av luft och väta. Att putsa upp en silverring är en enkel match. Har ringen slät yta räcker det oftast med en putsduk. Har ringen många fina detaljer eller en mattslipad yta är silverputsmedel (silverdopp) att föredra. Du doppar silverringen några sekunder och sköljer sedan av den med vatten. Skinande resultat på ett kick!
Tänk på att förvara silverringarna du inte dagligen använder i en lufttät påse eller i ett tätt smyckeskrin. Den fuktiga badrumsmiljön är inte att föredra.


Historisk fakta
Människor i alla kulturer och i alla åldrar bär ringar. Ringen är det smycke som kanske har störst kulturell betydelse. Ringen kan vara en symbol för giftmål, klass, tillhörighet eller som modeaccessoar. I den senare kategorin finns det en uppsjö av olika ringmodeller.