Silverarmband

https://www.milasilver.se/smycken/armband/

Silverarmband - en självklar accessoar


Armband har burits sedan stenåldern. 
Än idag är armbandet en självklar accessoar både för män och kvinnor. 
Armband i silver är tidlöst, lättburet och hållbart.
Ett silverarmband kan hålla en hel livslängd och kan putsas upp och lagas efter hand.
 
Mila Silver erbjuder ett unik sortiment silverarmband i tidlös design. 
Välj mellan smala armringar, stela silverarmband och länkade armband
Att kombinera ihop flera silverarmband är populärt och gör din look personlig och unik.

Alla våra silverarmband är handgjorda i äkta silver - 925 sterling silver med inslag av oxiderat och guldpläterat silver. 
Att blanda olika material i din armbandskombination är snyggt. 
Du kan matcha ett stelt silverarmband med ett länkat armband eller ett läderarmband. 
Även silverarmband för män har blivit populärt. Armbandet är en självklar accessoar i mannens garderob och är lika snyggt till t-shirt och jeans som till skjorta och kavaj.
Att ge bort ett silverarmband som present är ett smart val eftersom armband i större utsträckning än t.e.x. örhängen och ringar passar mottagaren. 
Flera av våra stela silverarmband är öppna och kan justeras i storleken. Armband i äkta silver formar sig med tiden efter din handled p.g.a kroppsvärmen.


The Journey Cuff

My Garden Bangle silver
 

Silverarmband - skötselråd

Bär dina silverarmband regelbundet, då håller sig silvret vitt och fint. Det är när dina silverarmband blir liggande som ytan börjar mörkna/oxidera p.g.a luftfuktigheten. Silver är dock ett material som alltid går att rengöra och få fräscht. Putsa dina silverarmband med putsduk eller använd ett putsmedel för silver. Med tiden får ytan små repor och märken vilket är ett tecken på att armbandet är älskat och i bruk. Det formar sig även efter din handled p.g.a kroppsvärmen vilket gör ditt silverarmband helt unikt!
Önskar du fräscha upp ett silverarmband från grunden kan du lämna in det till en silversmed för att få ytan slipad och polerad. En stor blank yta är mer känslig för repor än en t.e.x en mattborstad yta eller en silveryta som är utsmyckad. Innehåller ditt silverarmband stenar eller pärlor kontrollera att dessa tål putsmedel.