Silverarmband
Silverarmbandet - den självklara accessoaren


Armband har burits sedan stenåldern. Än idag är armbandet en självklar accessoar både för män och kvinnor. Armband i silver är tidlöst, lättburet och hållbart.
Ett silverarmband kan hålla en hel livslängd och kan putsas upp och lagas efter hand.
 

TRENDER ARMBAND

Chunky kedjearmband

Under ett par år har vi sett att kedjearmband med breda chunky länkar trendar. 
Kedjan som armband är förmodligen bland dem äldsta smyckesmodellerna och mest använda både för män och kvinnor. En länk är hållbar och följer kroppens rörelse.
Så vad utmärker trenden med chunky länkar? Det är framförallt storleken och formen på länkarna som sticker ut. Länkarna är stora med runda eller oval former. Armbandet poppar ut från handleden och bärs oftast som ett ensamt armband runt handleden. Matcha med en stor silverring och ett kedjehalsband
Mila Silver erbjuder två snygga kedjearmband med stora länkar. Mega Chunky Silverarmband 18 mm och Chunky kedja armband, 12 mm. Armbanden är tillverkade i Italien som har en lång tradition av just kedjetillverkning. Cuff armbandet

Under 2023 trendar det breda stela cuff armbandet. Materialen är ädelmetall som silver eller guld, resin, sten, läder... 
Ett brett silverarmband är en tidlös accessoar. Lika användbar i vardagen som till festen. 
Matcha det stela silverarmbandet med en stor silverring för en enhetlig look. 
Den personliga mixen av armband

En trend som har synts länge och som forfarande är aktuell är den personliga stylingen av armband.
Blanda gärna länkade armband med stela armband som bangles. Addera ett band av färg med ett pärlat armband eller läderarmband för att bryta av.Betydelsefullt med gravyr

Personligt anpassade smycken är en stor trend nu och fick sitt fotfäste under pandemin. Smycken med bokstäver eller gravyr har en djupare betydelse och bärs genom livet.
Mila Silver erbjuder gravyr av armband och ringar. Gravera en personlig hälsning, ett citat, ett namn eller ett datum i armbandet. 

Köp silverarmband online


Silverarmband - skötselråd

Bär dina silverarmband regelbundet, då håller sig silvret vitt och fint. Det är när dina silverarmband blir liggande som ytan börjar mörkna/oxidera p.g.a luftfuktigheten.
Silver är dock ett material som alltid går att rengöra och få fräscht. Putsa dina silverarmband med putsduk eller använd ett putsmedel för silver. Med tiden får ytan små repor och märken vilket är ett tecken på att armbandet är älskat och i bruk. Det formar sig även efter din handled p.g.a kroppsvärmen vilket gör ditt silverarmband helt unikt!
Önskar du fräscha upp ett silverarmband från grunden kan du lämna in det till en silversmed för att få ytan slipad och polerad. En stor blank yta är mer känslig för repor än en t.e.x en matt yta eller en silveryta som är utsmyckad. Innehåller ditt silverarmband stenar eller pärlor kontrollera att dessa tål putsmedel.


💖
/Mila Silver