Silverhalsband

Silverhalsband med stora silverkulor

HALSBANDET - CLOSEST TO YOUR HEART

Har du ett halsband du aldrig tar av dig? Ett hjärta från kärleken, ett hjärta från dopet, en symbol som betyder något för dig.
Halsbandet är ett smycke som vi ofta bära och som kanske inte byts ut lika ofta som andra typer av smycken.
Halsbandet är det smycke som vi bär närmast hjärtat.


3 TRENDER INOM HALSBAND

1. Det personliga bokstavshalsbandet

Trenden med "personalized jewelry" håller i sig. Halsband med bokstavsberlocker är personliga och betydelsefulla. Kombinera gärna bokstaven med ett annat hänge. En sten, en symbol eller en halskedja i annan längd. När du skapar ett personligt halsband med en bokstav kan du blanda olika metaller som silver och guld. Hos Mila Silver finns bokstavsberlocker i silver och guld. Välj mellan diamantbokstav eller graverad bokstav. Kombinera med kedja i valfri längd. 
2. Den maffiga halskedjan

Stora maffiga kedjehalsband är trendigt och har varit sedan en tid tillbaka. Att just denna trend håller i sig är kanske för att kedjan är så mångsidig, tidlös och universell. 
Det som utmärker dem trendigaste kedjorna är dess storlek och form.
Mila Silvers Mega Chunky Round Chain halsband är ett exempel på ett statement halsband som bärs ensamt. Ett halsband med en bred kedja som har stora ovala länkar med rund profil. 
En annan kedjemodell som trendar är Paperclip kedjan. Till skillnad från Chunky kedjan är den mer minimalistisk och maskulin i designen. Ellipsformade länkar med mycket luft mellan sig. 


3. The 90´s heart

Världens mest kända symbol är tillbaka. 90-tals trenden.... 🥁 smycken med hjärtan!
Nu är det alltså dags leta igenom smyckesskrinet. Kanske har du kvar halsbandet med det naggade dophjärtat? Lucky you. Uppdatera detta kära halsband genom att kombinera det med halskedjor i olika längder eller addera en bokstavsberlock.
Hos Mila Silver hittar du fyra stilrena silverhalsband med hjärtan. 
Carved Heart är halsband med silverhjärtan som slipas för hand. Varje hjärta har unik struktur och yta. Designen symboliserar att kärleken är unik. Halsbanden finns i två storlekar. Ett mindre silverhjärta och ett större massivt silverhjärta 

💖

/ Mila Silver