Silverörhängen

ÖRHÄNGEN TRENDER

Även om silverörhängen är klassiska och tidlösa finns det modeller och design som trendar. 
Sedan en tid tillbaka har hoopsen varit i ropet. Vi har sett otaliga bilder på hur man stylar hoops i olika storlekar och en blandning av olika metaller. Den personliga mixen av hoop örhängen har varit nyckeln i denna trend. 
Även stora silverörhängen med organiska former är trendigt. Stora örhängen sätter stilen och ramar in ansiktet. Bär gärna stora örhängen i vardagen till en avslappnad look som t-shirt och jeans eller stickade plagg. 
Pearls... det finna något magiskt skimmer över pärlor. Örhängen med pärlor har varit och är en stor trend. Stora barockpärlor i olika skimrande nyanser pryder hoops och stift örhängen. Kolla in Mila Silvers senaste örhängen med barockpärlor HÄR.  
En annan signatur modell när vi talar om trender och örhängen är ear cuffs.
En ear cuff tillför det lilla extra till dina vardagsörhängen och kan bära på olika sätt. Långt upp på örat eller hängandes längre ner på örat. Kolla in Mila Silvers utbud av ear cuff och missa inte Elise Diamond ear cuff. Ett band av vita gnistrande diamanter som adderar en lyxig touch till ditt öra och höjer stylingen av dina silverörhängen. Örhängen med pärlor fortsätter att vara en stor trend. Örhängen Champagne Baroque Pearls från Mila Silver

Silver hoops i olika storlekar - ett personligt och trendigt sätt att bära örhängen.Plain Chunky Hoops från Mila Silver.

Örhängen i äkta silver är inte bara snygga och klassiska utan också skonsamma mot dina öron. Örhängen i äkta silver, 925 sterling silver, klassas som nickelfritt.

Silverörhängen - skötselråd

Fördelen med örhängen jämfört med t.e.x armband och ringar är att slitaget är begränsat. 
Ett par silverörhängen som används ofta blir sällan repiga eller oxiderade. 
När örhängen i äkta silver blir liggande i smyckeskrinet eller i badrumsskåpet kan dem börja mörkna och oxidera. Separera gärna dina örhängen för att undvika repor och slitage. 
Lufttäta påsar är också att föredra för att slippa putsa upp örhängena inför varje användning. 

Att putsa ett par silverörhängen är en enkel match. 
Är dina silverörhängen av en större modell kan en putstrasa fungera annars rekommenderar vi putsmedel för silver. Då kommer du åt kroken eller stiftet på baksidan av örhänget och resultatet blir skinande rent. Innehåller dina silverörhängen stenar eller pärlor ska du dock vara försiktig med putsmedel. Kontrollera att putsmedlet är avsett för smycken med ädelstenar. Pärlor ska aldrig doppas i putsmedel eftersom lystern kan försvinna.Silverörhängen med böljande former


💖

/Mila Silver
www.smycken-silver.se


Kommentarer